Mobirise Website Builder

Animaatiot

Havainnollista, esittele ja yllätä animaatiolla!

Pixtell toteuttaa 3D ja 2D -animaatiot joustavasti ja edullisesti

Animaatiota voit käyttää osana videota tai toteuttaa koko tuotanto animaatiolla. Animoimalla saat herätettyä tekstigrafiikat, logot ja kaaviot eloon. Animointia käytetään usein myös videokuvien muokkaamiseen ja tehosteiden tekemiseen. Lähestulkoon jokaisessa projektissamme käytetään animaatiota tavalla tai toisella.

Animaation käyttö on erityisen hyvä keino silloin, kun halutaan esittää tai havainnollistaa asioita, joita ei voida kuvata. 3D-animaatio toimii hyvin esimerkiksi uusien, vasta suunnitteluasteella olevien tuotteiden esittelyssä sekä laitteiden ja ilmiöiden toimintaperiaatteiden esittelyssä. Toteutamme mallinnukset tai hyödynnämme asiakkaan suunnitteluohjelmista saatavia cad-malleja. 3D-animaatioiden tuotannossa käytämme pelimoottoria, joka mahdollistaa todella joustavan ja nopean tavan animaatioiden toteutukseen.

2D-animaatio eli piirrosanimaatio soveltuu hyvin esimerkiksi pienten tarinoiden kertomiseen, Piirrosanimaatioita voidaan toteuttaa perinteisesti piirtämällä ruudut, tai piirtämällä hahmot ja liikuttaa niitä ohjelmallisesti. Tämä on nopeampi ja edullisempi tapa. Infografiikkaa käytetään tiedon visualisointiin. Taulukot, tilastokäyrät ja powerpoint-esitykset voidaan animoida ja elävöittää, jolloin ne ovat luonteva ja tyylikäs osa videokerrontaa. Kuvatehosteita (VFX) käytetään videoissa hyvin usein. Videokuvaan lisätään elementtejä, kuten vaikkapa kuvaan synkronoituja grafiikoita. Stillkuvia puolestaan elävöitetään animoiduilla elementeillä.

Vaikka videoissa kiinnostava sisältö onkin tärkeää, yhtä tärkeää on sen esittäminen mahdollisimman havainnollisesti ja visuaalisesti.

Animaatioiden referenssit

Klikkaa videota ja katso lyhyt kooste hienoista animaatioistamme!
Mobirise Website Builder
Animaatioita moderneilla työkaluilla

Uudet työkalut mullistavat animaatiotuotannon. Asiakkaalle se tarkoittaa nopeampia toimitusaikoja, joustavuutta ja edullisempia hintoja!

© Copyright 2024 Pixtell - All Rights Reserved

HTML Builder