Mobirise Website Builder

Kuvauspalvelut

Kun tarvitset laadukasta videota tai valokuvia

Videokuvaa satojen projektien kokemuksella

Toteutamme kuvauksia mainostoimistoille, tuotantoyhtiöille ja kaikille muillekin. Meiltä saat kuvaajan kalustolla tai ilman. Käytössämme on Canonin elokuvakalustoa sekä laaja valikoima objektiiveja, drone, action-kamerat, valo- ja äänikalusto.

Pixtell tuottaa tarvitsemasi kuvamateriaalin, oli kyse sitten video- tai valokuvauksesta, ilmakuvauksesta tai 360° videosta. Saat käyttöösi erittäin kokeneet kuvaajat, jotka ovat tottuneet työskentelemään haastavissa ja alati muuttuvissa olosuhteissa.

Olemme tuottaneet tuhansia tunteja materiaalia mainoksiin, pörssiviestintään, dokumenttielokuviin ja televisiosarjoihin. Teollisuudelle, terveydenhuollolle, kaupungeille ja yhteisöille. Alansa suurimmille brändeille ja aloitteleville startupeille.

Suhtaudumme työhömme aina samalla intohimolla ja nöyryydellä, oli kyseessä pieni tai iso projekti. Valitsemme aina järkevän ja kustannustehokkaan tavan kuvauksen toteuttamiseen. Teemme hyvän kuvaussuunnittelun, jossa yhdessä asiakkaan kanssa etukäteen varmistamme, että kuvaus onnistuu mahdollisimman hyvin. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia kuvaukseen liittyvistä teknisistä tai ilmaisullisista kysymyksistä.

Asiakkaalla on aina kuvattuun materiaaliin täydet oikeudet. Säilytämme kuvatun materiaalin ja se on nopeasti saatavilla mihin tahansa käyttöön. Toimimme myös kuvauksen yhteistyökumppanina toisille tuotantoyhtiöille ja mainostoimistoille.

Kuvauspalveluiden referenssit

Klikkaa videota ja katso lyhyt kooste toteuttamistamme kuvauksista!
Mobirise Website Builder
Ilmakuvaukset

Näyttäviä ja tehokkaita kuvakulmia lintuperspektiivistä. Loistava tapa kuvata laajoja kokonaisuuksia tai liikkuvia kohteita. Myös sisällä.

© Copyright 2024 Pixtell - All Rights Reserved

HTML Generator