UA-168935079-1

YRITYSDOKKARI

Dokumenttielokuva kuvaa todellisuutta aidosti ja uskottavasti. Myös yritysdokkarissa voidaan kuvata yrityksen toimintaa ja henkilöitä mahdollisimman aitona. Tarina kannattaa kertoa ihmisten kautta ja mahdollisuuksien mukaan silloin kun oikeasti tapahtuu. Tunteet välittyvät parhaiten tuoreena.

Tärkeää yritysdokkarissakin on, että katsojaa ei yritetä huijata ja tuputtaa mainosviestejä dokumenttielokuvan muotoon puettuna. Yritysdokkarin toteuttaminen vaatii vain hieman rohkeutta ja heittäytymistä, mutta palkitsee varmasti.

Yritysdokkarissa kaikki kerronnan muodot ovat mahdollisia. Tarina voidaan rakentaa päähenkilöiden haastatteluiden varaan tai käyttää kertojaa. Kuvakerronta voi olla käsivarakuvausta tapahtumien keskipisteessä, animaatiota, valokuvia arkistoista tai vapaata montaasia. Mikä tahansa on mahdollista, toimivin tyyli löytyy usein aiheesta itsestään.


Katso alta esimerkkejä tuottamistamme yritysdokkareista

Kova Goalie

The goalie who looked better than he was

Topi, not a good ice hockey goalie, but he allways looked stylish. He had to start to make his own equipment as a young teenager, because nothing else was good enough. Today, over twenty years later, he makes gear for NHL goalies. This short documentary tells Topi’s story.

Kovagoalie.fi

© Copyright 2020 Pixtell Oy - All Rights Reserved

Make a free site with Mobirise