UA-168935079-1


STRIIMAUKSET

Pixtell tarjoaa helpon tavan järjestää webinaareja ja livelähetyksiä 

Webinaari on erinomaisen tehokas tapa kouluttaa ihmisiä olivat he sitten missä päin maapalloa tahansa. Tai esitellä uutta tuotetta live-lähetyksenä. Webcasting voidaan toteuttaa kevyesti ja liikkuvasti yhdellä kameralla tai näyttävänä monikameratuotantona. Tärkeintä on, että toteutus on aina laadukas; kuva ei saa pätkiä ja äänen pitää kuulua selkeästi. Pixtell toteuttaa webinaarit ja webcastit ammattitaitoisesti. Tekijät ovat kokeneita ja kalusto huippulaatua.

Live-lähetys voidaan julkaista Youtubessa, Facebookissa tai muissa somekanavissa. Lähetyksen seuraaminen ei vaadi katsojalta ylimääräisiä latauksia tai asennuksia. Lähetyksen näkyminen voidaan myös rajoittaa vain halutulle katsojaryhmälle.

Live-lähetyksestä tehdään aina tallenne, jolloin lähetys on katsottavissa myös jälkikäteen. Tarvittaessa tallennetta voidaan myös editoida; esitystä voidaan lyhentää ja videota täydentää kuvitusmateriaalilla.

Pixtell tarjoaa live-striimauksen avaimet käteen palveluna. Autamme sinua myös sisällön sekä esityksen suunnittelussa ja tarvittaessa saat yhteistyöverkostomme kautta ammattitaitoiset esiintyjät. Ota yhteyttä alla olevasta linkistä. 


Lue lisää kuinka voit järjestää esityksiä, markkinointitapahtumia ja koulutuksia etänä poikkeusaikoinakin.


• WEBCASTING  • WEBINAARIT • LIVE-LÄHETYKSET • MONIKAMERATOTEUTUS • YOUTUBE -LIVE STREAMING • FACEBOOK LIVE

© Copyright 2020 Pixtell Oy - All Rights Reserved

Mobirise web builder - Go now