Mobirise Website Builder

Striimaus ja tallenteet

Lähetä tilaisuutesi suorana verkkolähetyksenä tai teetä laadukas tallenne.

Pixtell tarjoaa helpon tavan järjestää striimauksia ja webinaareja

Pixtell tarjoaa live-striimauksen avaimet käteen palveluna. Autamme sinua myös sisällön sekä esityksen suunnittelussa ja tarvittaessa saat yhteistyöverkostomme kautta äänentoiston ja ammattitaitoiset esiintyjät. Olemme toteuttaneet asiakastilaisuuksien striimauksia, koulutuksia, webinaareja, tilaisuuksien ja juhlien striimauksia. Pääset helposti liikkeelle ottamalla vain yhteyttä meihin.

Webinaari on erinomaisen tehokas tapa kouluttaa ihmisiä olivatpa he missä päin maapalloa tahansa. Tai voit esitellä uutta tuotetta live-lähetyksenä. Striimaus voidaan toteuttaa kevyesti ja liikkuvasti yhdellä kameralla tai monipuolisemmin monikameratuotantona. Tärkeintä on, että toteutus on aina laadukas; kuva ei saa pätkiä ja äänen pitää kuulua selkeästi. Pixtell toteuttaa striimaukset ammattitaitoisesti. Tekijät ovat kokeneita ja kalusto laadukasta.

Live-lähetys voidaan julkaista Youtubessa, Vimeossa, Facebookissa tai muissa somekanavissa. Videolähetys voidaan linkittää verkkosivuillesi. Lähetyksen seuraaminen ei vaadi katsojalta ylimääräisiä latauksia tai asennuksia. Striimin näkyminen voidaan tarvittaessa rajoittaa vain halutulle katsojaryhmälle. Lähetykseen voidaan liittää myös chat ja kysymysosioita, joilla katsojia voidaan osallistaa.

Live-lähetyksestä tehdään aina tallenne, jolloin lähetys on katsottavissa myös jälkikäteen. Tarvittaessa tallennetta voidaan myös editoida; esitystä voidaan lyhentää ja videota täydentää kuvitusmateriaalilla.

Striimausten ja tallenteiden referenssit

Klikkaa videota ja katso lyhyt kooste toteuttamistamme suorista lähetyksistä!
Mobirise Website Builder
Helposti alkuun

Verkkolähetyksiä voi toteuttaa monella tavalla. Kokosimme muutaman esimerkin kuinka striimauksia voi toteuttaa. 

Asiakkaitamme

Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder

© Copyright 2024 Pixtell - All Rights Reserved

AI Website Creator