Asiakastasi kiinnostavia sisältöjä

Sitouta asiakkaasi tarjoamalla heille hyödyllistä ja kiinnostavaa sisältöä

Katse kohti asiakasta

Maailma on pullollaan markkinointiviestejä. Erottuakseen joukosta on huudettava suuremmalla megafonilla ja kovempaa kuin muut. Niinkö?

Voit myös kääntää katseesi omasta brändistäsi kohti asiakasta ja tarjota sisältöjä, jotka ovat heille tärkeitä ja merkityksellisiä. Tuotamme videosisältöjä, jotka katsojat kokevat kiinnostaviksi ja hyödyllisiksi. Sen lisäksi osaamme tarjoilla sisällön tyylikkäässä ja viihdyttävässä paketissa.

Myyntiä ilman tuputtamista

Sisältömarkkinointia voit tehdä millä tahansa välineellä. Se voi olla tekstiä, valokuvaa, animaatiota tai videota. Hyvä esimerkki sisältömarkkinoinnista on yrityksen omalla Youtube-kanavalla säännöllisesti julkaistava videosarja, joka antaa katsojalle opastusta tai vinkkejä. Tai LinkedIn -artikkeli, jossa jaat ajatuksia kollegoiden kanssa. Videoissa ei tarvitse (eikä pidäkään) tuputtaa markkinointiviestejä tai kehua omaa erinomaisuuttaan. Silti katsojalle syntyy mielikuva asiantuntevasta ja laadukkaasta tuotteesta tai palvelusta.

Toimi suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti

Korostamme aina tavoitteen merkitystä kaikessa markkinoinnissa. Miten tehdä maali, jos ei tiedä missä se on? Tuotantoprosessimme lähtee aina liikkeelle tavoitteen määrittelystä - hyvin konkreettisella tasolla. Vasta sitten on idean vuoro. Sisältömarkkinoinnin voima perustuu paitsi aitouteen ja uskottavuuteen, myös jatkuvuuteen. Sarjamuotoisella julkaisulla saat asiakkaan sitoutumaan sisältöjesi pariin pidemmäksi aikaa.

Ammattilaisen apu on lähellä

Sinun ei tarvitse olla asiantuntija sisällön tuottamisessa. Me autamme suunnittelusta toteutukseen ja julkaisuun asti. Sinulla on paras asiantuntemus omista tuotteistasi tai palveluistasi. Sisältömarkkinoinnissa jaat asiantuntemustasi asiakkaalle ja tarjoat heille mahdollisuuksia tulla omassa työssään paremmaksi.

© Copyright 2024 Pixtell - All Rights Reserved

AI Website Software