Monipuolinen kumppani videotuotantoon

Pixtell on jyväskyläläinen tuotantoyhtiö, jossa jykevä kokemus yhdistyy raikkaisiin ideoihin

Videoviestintää, joka toimii

Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme tuloksellista ja hyödyllistä videoviestintää kustannustehokkaalla tavalla toteutettuna. Autamme yrityksiä ja yhteisöjä saamaan viestinsä perille tehokkaasti ja mieleen jäävällä tavalla. Olemme innostunut, luova ja luotettava videotuotantoyhtiö.


Jykevä kokemus videotuotannoista

Olemme olleet toteuttamassa satoja videotuotantoja, livelähetyksiä ja animaatioita yrityksille sekä kymmeniä televisio-ohjelmia mm. Yleisradiolle. Olemme toimineet alalla jo lähes 30 vuotta. Pelkkä kokemus ei kuitenkaan takaa hyvää lopputulosta. Siihen tarvitaan raikasta ajattelua, huolellista suunnittelua ja reipasta työntekoa.


Asenne kohdallaan

Pixtell on idearikas, osaava ja luotettava kumppani. Sovittu pitää, valmista tulee ajallaan eikä laskuun ilmesty yllättäviä lisärivejä. Toimimme vastuullisesti ja kaikkia kohtaan kunnioittavasti. Meille jokainen asiakas on tärkeä. Palvelemme suoraselkäisesti sekä aina parhaalla ammattitaidolla. Olipa videoprojektisi iso tai pieni, me autamme. 

Olemme vahvimmillamme teknologian, terveys- ja hyvinvointisektorin, biotalouden sekä luonto- ja ympäristöaiheiden parissa. Toimipaikkamme on Jyväskylässä, mutta toimimme koko Suomen alueella. Haluamme olla tuottamassa sisältöjä, jotka ovat katsojille hyödyksi, lisäävät heidän ymmärrystään ja inspiroivat toimimaan.

Mobirise Website Builder
Kehitämme ja toteutamme videosarjoja

Ohjelmia, dokumentteja ja sarjoja tv-kanaville sekä someen. Onko sinulla ohjelmaidea, jonka haluaisit toteuttaa?

© Copyright 2024 Pixtell - All Rights Reserved

Free AI Website Software